Plic color crem DL (110 x 220 mm)

plic-dl-siliconic-daco-set-25-crem

Plic color crem DL (110 x 220 mm)

0,90 lei

Cod Produs: PC12C Categorii: ,

Descriere

Plic DL, fara fereastra, siliconic. 120 g/mp, 25 bucati/ set.

Dimensiuni: 110 x 220 mm

Acest produs se vinde doar la set de 25 de bucati.

Pretul include TVA

Informații suplimentare

Greutate3 g
um

buc

Dimensiune plicuri

Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producatorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Important!

Este necesara confirmarea telefonica pentru a se putea finaliza si expedia comenzii.

  • Comenzile cu valoare mai mare de 300 RON (TVA inclus) beneficiază de livrare gratuită în limita a 10 kg, după depășirea limitei de greutate se taxează cu 1 Ron la fiecare kg în plus.

 

  • Pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 RON (TVA inclus) și care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport în valoare de 18 Ron (TVA inclus) în limita a 4 kg, după depășirea limitei de greutate se taxează cu 1 Ron la fiecare kg în plus.

Taxa transportului de 18 RON se aplică pentru orașele din aria de acoperire a firmei de curierat Nemo Express, pentru livrarea în afara localității se percepe o taxă suplimentară la kilometru! Pentru a afla aria de acoperire Nemo Express, click AICI.
Atenție! Se poate cere livrarea în cel mai apropiat sediu Nemo Express, fiind necesară deplasarea clientului la aceștia pentru ridicarea coletului. Pentru localitățile care nu se percepe tarif suplimentar, click AICI.